Wie zijn wij

Wie zijn wij

 

Professionaliteit

PDA Service is een solide, en betrouwbare (kennis)partner die graag een duurzame relatie opbouwt met haar klanten. Wij lopen voorop in de ontwikkelingen op telecomgebied en zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technologieën. Het is niet voor niets dat wij een drijvende kracht in de markt zijn.

 Expertise

Onze medewerkers hebben een hoog kennisniveau en de nodige certificaten om dat te bewijzen. Zij geven u dus altijd een vakkundig advies. Zij weten voor welke uitdagingen uw bedrijf komt te staan en denken vanuit hun achtergrond actief met u mee over eventuele verbeteringen.

Service                                                                                                       

Klanten worden altijd goed geholpen en krijgen professioneel advies. Waar andere bedrijven stoppen bij de verkoop van apparatuur, gaat PDA Service verder. Op basis van uw eisenpakket maken wij uw device volledig gereed voor gebruik: zo kunt u er meteen mee aan de slag. Daarnaast bieden wij u garantie op alle geleverde producten en reparaties.

Snelheid                                                                                                     

Wij repareren en leveren snel. Zakelijke klanten ontvangen hun device binnen enkele dagen gerepareerd retour. En, niet onbelangrijk: groeit uw bedrijf? Dan groeit PDA Service direct met u mee. 

Kwaliteit

Uit alle aspecten van onze dienstverlening blijkt een consistente, hoge kwaliteit. Deze kwaliteit wordt mede gewaarborgd doordat wij een UNETO-VNI gecertificeerd bedrijf zijn. Het is die topkwaliteit die zorgt dat onze klanten steeds terug blijven komen.