Field Service

Field Service

Waarom Field Service?

Het zal niet snel gebeuren, Maar het kan: Uw device houdt ermee op. Geen probleem want Fieldservice haalt binnen 4 of 24 uur uw kapotte toestel op voor reparatie en levert meteen een vervangend toestel. Zo bent u supersnel weer mobiel bereikbaar voor collega’s, klanten en leveranciers. Zodra het kapotte toestel gerepareerd is maken we een afspraak om het weer bij u af te leveren. We nemen het vervangende toestel weer in en helpen zo nodig met het overzetten van uw simkaart.

Volledige ontzorging en tijdsbesparing

Voor alle nieuwe toestellen hebben we een Field Service garantieplan. Direct geregeld, alles omvattend. Voor minder dan één euro per maand per toestel. U bespaart gegarandeerd tijd en geld. Om u een idee te geven: De afhandeling van een gemiddelde reparatie kost u 40 tot 60 minuten. Het Field Service garantieplan ontzorgt u volledig, van garantie en reparatie tot het leveren van een vervangend device. 
Met onze Mobile Device Field Service wordt u niet alleen volledig ontzorgd maar wordt ook uw garantie verlengd tot 24 of 36 maanden. Met ons Field Service garantie plan krijgen nieuwe smartphones een Pick-up & return service. Hiervoor gelden de condities van de fabrikant zoals deze verwoord zijn in de officiële richtlijnen en garantievoorwaarden (fabrieksgarantie).